Mini-event organiseren? Check!

Op uitstap naar de topsporthal van Sint-Gillis-Waas!

Binnen onze superleuke ILOKA-familie, hebben we nog een familie: Nancy (mama en leiding), Jana en Jordy (dochter en zoon van Nancy, hulpleiding) en Erwin (echtgenoot van Nancy en “helppapa” bij alle evenementen).

Toen het project “ We are next” voorgesteld werd, kwamen Jana en Jordy op het lumineuze idee, om eens naar hun oom te bellen. Die zit namelijk in het bestuur van de topsporthal te Sint-Gillis-Waas…. Ze wilden met een aantal gymnasten wel eens gaan turnen in zo’n superhal.

Nadat ze van hun oom gehoord hadden dat het kon, begonnen ze te plannen. Op de bestuursvergadering legden ze een datum vast, briefjes werden uitgedeeld aan de gymnasten, ouders werden opgetrommeld om te rijden en… ja hoor, ze kregen het voor elkaar: zaterdag 22 april van 16 tot 18u mochten we gaan trainen in de topsporthal.

Er gingen een 16-tal gymnasten mee, van jong tot oud, en het werd een fantastische training. Daarna had Nancy er ook nog voor gezorgd dat we lekker konden gaan eten in de cafetaria en tegen acht uur ging iedereen voldaan huiswaarts. Er gaan zelfs al geruchten dat we het volgend jaar nog eens over doen!

Bedankt aan deze familie om onze challenge (en droom van vele gymnasten) waar te maken!

Inge